HELTÄCKNINGSMATTA I STOCKHOLM - BRETT UTBUD AV TEXTILGOLV

Heltäckningsmattor för alla rum och smaker

Upplev den där varma och mysiga känslan av heltäckningsmattor – ljudisolerande, halkfria och sköna för fötterna. Utvecklingen av heltäckningsmattor har gått starkt framåt och idag finns det mattor för de flesta smaker och behov.

Mjuk velour eller robust sisal för tuffa tag?

Alla våra textila golv är antistatiska och av hög kvalitet. Du får ett stort utbud att välja bland med olika utseenden, känslor och material. Allt från sovrummets härliga velourkvalitéer i otaliga färger och hallens robusta sisalmatta för tuffa tag till härliga vävda ullmattor med färg och lyster som håller år ut och år in. Variationerna är närmast oändliga.

Tryggt om du råkar spilla

Orolig för att spilla ut kaffet på mattan? Lugn. Väljer du en teflonbehandlad heltäckningsmatta kan du lätt torka av en fläck innan den gått in i fibern.

Vi hjälper dig med alla sorters heltäckningsmattor:

  • Måttbeställda efter dina önskemål
  • Teflonbehandlade mattor
  • Antistatiska mattor
  • Velourmattor
  • Trappmattor
  • Flatvävda syntetmattor
  • Vävda ullmattor
  • Och mycket mer

Våra leverantörer

Fletco tillverkar både tuftade och flatvävda mattor

Fletco har heltäckningsmattor såväl för hemmamiljöer som tunga offentliga miljöer. Nyligen vann Fletco det tyska designpriset för innovativa textilplattor. Mattan ” Classic Weawe ” är en storsäljare – flatvävd – härliga färger – perfekt för kontorsmiljö eller hemmatrappan. Lättstädad och mer eller mindre outslitlig.

Desso internationell stortillverkare av textila golv

Desso är i framkant vad gäller miljö och återvinningsbart material. Produktfloran är otroligt bred och kvalitén på topp. Golvgruppen satsar framför allt på deras lättutbytbara plattsortiment.

Egetaepper levererar mattor av hög kvalitet

Egetaepper är en av Europas ledande företag inom formgivning, utveckling och produktion av unika golvmattor av hög kvalitet med miljön i fokus. Företaget, som grundades 1938, har hängt med sin tid och är innehavare av mattbranschens modernaste teknik. Egetaepper kan därför tillhandahålla mattor med vilken design som helst och med den kortaste leveranstiden i branschen.

Balsan - Vår glade fransman

Ett företag med anor, minst sagt. Balsan tuftar idag mer än tvåtusen olika produkter på rulle, med tillverkning i idylliska Arthon. Mönster i kubik med fokus på hotell. Man har även ett stort utbud av textila golvplattor, med tillverkning i grannbyn Neuvu-Saint-Sépulchre. Den långa traditionen och småstadskänslan är bidragande orsaker till den yrkesstolthet och det kunnande som än idag genomsyrar företaget.

Kontakta oss