BADRUMSRENOVERING STOCKHOLM

Anlita oss för din badrumsrenovering i Stockholm

Vi på Golvgruppen är inte bara duktiga på allt om golv, vi erbjuder även en helhetslösning när du ska renovera eller bygga ditt badrum. Att genomföra en sådan renovering kräver ofta flera moment som t.ex. plattsättning, VVS och el-installationer. Anlitar du Golvgruppen får du ett komplett hantverk med en kontakt och slipper jaga rörmokare, elektriker, plattsättare m.m. och självklart med full behörighet för våtrum, vi sköter allt åt dig.

Badrum som ger hemlängtan

Drömmer du om ett nytt badrum? Prata med oss, så hjälper vi dig med hela renoveringen. Du slipper ägna tid åt att hitta olika hantverkare, får kostnadsfri rådgivning och ett fast pris för hela arbetet.

Trygg helhetslösning för badrummet

En renovering av ett badrum kräver ofta flera moment som exempelvis plattsättning, VVS och el-installationer. Det kan vara svårt att hålla koll på allt och ta tid att hitta rätt hantverkare.

Överlåt hela badrumsrenoveringen i Stockholm åt oss istället. Det lika tryggt som smart. Du slipper jaga hantverkare och kan istället ta det lugnt i väntan på ditt nya badrum. Givetvis följer vi alla branschregler och krav som gäller vid badrumsrenovering och nybygge av badrum.

Varför ska du välja oss?

Det finns regler och krav vid en badrumsrenovering eller nybygge av ett badrum och det är rekommenderat att anlita en professionell hantverkare så att allt blir rätt gjort efter konstens alla regler. Prata gärna med oss om din badrumsrenovering i Stockholm för att få tips och råd för att få det badrum du alltid drömt om. För inspiration och idéer till ert badrum rekommenderar vi er att titta in på Kakelspecialisten´s hemsida.

Vi hjälper dig med en helhetslösning för badrumsrenoveringen:

  • Förarbeten och borttagning av ytskikt m.m.
  • Fuktsspärrning
  • Målning av snickerier, tak m.m.
  • Plattsättning – många vackra material att välja bland
  • Även plattsättning i kök, klinkergolv m.m.
  • El- och VVS-installationer
  • Montering av badrumsskåp, hyllor m.m.
  • Slutbesiktning
Behörig våtrum sigill
Kontakta oss