GOLV I STOCKHOLM

Vi har alla typer av golv

Vi erbjuder trägolv i alla dess slag med olika behandlingar. Vackra parkettgolv med olika yta, kanske borstad mattlackad eller oljat och infärgat i olika nyanser. Vi har naturligtvis keramiska golv som klinkers som lämpar sig ypperligt för den hårt utsatta entrén och som gärna kombineras med värmegolv. Varför inte ett linoleumgolv i klickutförande/plattor där du kan blanda färger både i kök och hall eller klassiskt linoleumgolv i rutigt naturmaterial. Plastgolv är också nyrenässans – ursnygga mönster med tålig yta för tuffa tag.

Kontakta oss

Golvet – hemmets främsta möbel

Vad vore ett rum utan ett vackert och tilltalande golv. Ekparkett och askparkett är populära golv som går minst lika bra till en modern inredning såväl som till en mer klassisk stil. Vi på Golvgruppen har ett fullskaligt sortiment av alla golvtyper – både hårda och mjuka.

Vi är erfarna golvläggare och hos får du alltid 2 års garanti

Vi har lång erfarenhet av att lägga golv och hos oss får du alltid högklassigt och proffsigt bemötande och 2 års garanti. Vi erbjuder kompletta golvlösningar med full hantverksservice i Stockholm och vi har en för branschen unik service med fria besök för rådgivning, uppvisning av prover och kostnadsförslag. Möjligheterna finns till otaliga lösningar och vi finns där för dig – kommer kostnadsfritt hem till dig med både prover och idéer.

Kontakta oss