Rådgivning av golv

Vi på Golvgruppen i Stockholm hjälper dig att välja material, ger goda råd och ser till att inläggningen blir utförd på ett professionellt sätt.

Golv

Nytt trägolv, linoleumgolv, plastgolv, parkettgolv eller kanske sköna textilmattor?

Golvslipning

Vi på Golvgruppen är specialister på slipning av trägolv, ytbehandlingar och infärgningar. Välj det material och den ytbehandling som passar dig och hemmet bäst.

Golvläggning

Nytt trägolv, linoleumgolv, plastgolv, parkettgolv eller kanske sköna textilmattor? Vi hjälper dig att välja rätt golv, anpassade efter dina behov. Våra duktiga golvläggare har lång erfarenhet av alla sorters golv och ser till att arbetet blir utfört professionellt enligt gällande branschregler.

Heltäckningsmatta

Upplev den där varma och mysiga känslan av heltäckningsmattor – ljudisolerande, halkfria och sköna för fötterna. Utvecklingen av heltäckningsmattor har gått starkt framåt och idag finns det mattor för de flesta smaker och behov.

Badrumsrenovering

Drömmer du om ett nytt badrum? Prata med oss, så hjälper vi dig med hela renoveringen. Du slipper ägna tid åt att hitta olika hantverkare, får kostnadsfri rådgivning och ett fast pris
för hela arbetet.

Microcement

Microcement, som även kallas microbetong, är det perfekta materialet för dig som vill föryngra hemmet med ett slitstarkt och rustikt material. Du slipper alla fogar och materialet har en lång livslängd.

Snickeritjänster

Behöver du en platsbyggd förvaring för mormors fina servis, en rymlig uteplats för sommarens grillkvällar eller längtar köket efter ett ansiktslyft?