top of page
Golv i stockholm

GOLV I HÄGERSTEN

Vi har alla typer av golv

Golvet är naturligtvis en viktig del av inredningen och känslan i ett rum. Det är en utmärkt idé att tänka på hur du vill att ditt rum ska se ut innan du väljer golvbeläggning med avseende på färg och yta. Vi erbjuder trägolv av alla slag med olika behandlingar. Vackra parkettgolv med olika ytbehandlingar, kanske borstat mattlackat eller oljat och betsat i olika nyanser. Självklart har vi keramiska golv som t.ex. kakel, som är idealiska för den slitstarka entréhallen och som kan kombineras med golvvärme. Varför inte ett linoleumgolv i klickfinish/klinker där du kan blanda färger i både kök och hall eller ett klassiskt linoleumgolv i ett grovt naturmaterial. Plastgolv är också en ny renässans - vackra mönster med en slitstark yta för tuffa jobb.

Lägga golv i stockholm

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar

Golvet – hemmets främsta möbel

Vad vore ett rum utan ett vackert och tilltalande golv. Ekparkett och askparkett är populära golv som går minst lika bra till en modern inredning såväl som till en mer klassisk stil. Vi på Golvgruppen har ett fullskaligt sortiment av alla golvtyper – både hårda och mjuka.

Vi är erfarna golvläggare och hos får du alltid 2 års garanti

Vi har lång erfarenhet av att lägga golv och hos oss får du alltid högklassigt och proffsigt bemötande och 2 års garanti. Vi erbjuder kompletta golvlösningar med full hantverksservice i Stockholm och vi har en för branschen unik service med fria besök för rådgivning, uppvisning av prover och kostnadsförslag. Möjligheterna finns till otaliga lösningar och vi finns där för dig – kommer kostnadsfritt hem till dig med både prover och idéer.

bottom of page