Golvslipning - Vi slipar, lackar & lagar dina golv i Stockholm

Kontakta oss för kostnadsfritt förslag!

Vi utför golvslipning i Stockholm

Vi på Golvgruppen är även specialister på golvslipning av trägolv och avancerade reparationer med olika typer av ytbehandlingar och infärgningar. Vill du inte ha en traditionell lack finns helmatta alternativ, hårdvaxolja både naturell eller färgad. Lika slitstarkt och underhållsfritt som lack.

Slipa upp gamla golv och de blir som nya

Ett gammalt slitet parkettgolv kan bli som nytt efter att vi utfört en golvrenovering. När vi renoverade 20 stycken hotellrum på hotell Diplomat i Stockholm, där slitaget är hårt, använde vi mattlack för offentlig miljö efter infärgningar och lagningar av deras hårt använda ytor.

Golvslipning och underhåll

Många av våra kunder har slitage ”rakt in från gatan”. Kökstillverkaren Poggenpohl på Birger Jarlsgatan i Stockholm har valt att efter golvslipningen behandla golven med hårdvaxolja i jämna intervaller för att få ett lättare underhåll.

Vi hjälper alla kunder – från hemmaparkett till gamla vackra furugolv vilka man kan slipa, nåta och efterbehandla på olika sätt för att bli hemmets vackraste möbel.

Ring oss så lämnar vi ett kostnadsfritt förslag !

Kontakta oss

Lagning och reparation av golv - parkett

Du som har en gammal trasig sliten fiskbensparkett behöver heller inte misströsta. Vi reparerar sådant som stavbyte slipning och ytbehandlingar så att golven blir som nya. Gamla slitna och trasiga furugolv som vi hittar i stora delar av innerstan i Stockholm spårfräser vi, nåtar om med elastisk nåt, slipning och behandling och” vips” har vi ett fantastiskt nytt golv i helt rätt tidsanda.


Kontakta oss så lämnar vi ett kostnadsfritt förslag.