Laminat        Trä    Plast & Linolium    Klinker & Värmegolv

Parkettgolv i ek, ask, lönn eller furu. Mönster i fiskben

eller stjärna.

kontakta-oss.png

Parkettgolv kan näst intill läggas överallt

Ekparkett och askparkett är populära vilket gör att det går minst lika bra till ett modern inredning såväl som till en mer klassisk stil. Två andra vanligt förekommande parkettgolv är lönnparkett och furuparkett. Kombinationen mellan olika träslag och mönster som t.ex. fiskbensparkett och stjärnparkett gör att utbudet blir mycket stort. Detta gör ibland att det kan vara svårt att välja, men du är välkommen att kontaka oss så berättar vi mer.


Tarketts eller Kährs hemsida hittar du ett stort utbud av värmebehandlade parkettgolv med nordiska träslag Ask Cognac, Ek plank Java eller Valnöt.

Val av parkettgolv

När du väljer parkettgolv bör du inte enbart tänka på utseende och färg. Hårdheten spelar stor roll för att ditt parkettgolv skall förbli vackert i många år. Välj därför ett parkettgolv med hårt trä för t.ex. genomgångsrum, hallar och i barnens rum. I rum som dessa finns risken att golvet slits hårdare av både skor och leksaker.

För att underlätta ditt val av parkettgolv hjälper vi gärna till och går tillsammans med dig igenom bl.a. fabrikantens sorteringsbok där deras samtliga golv presenteras. Genom bra bilder och vår erfarenhet kan vi ge dig en mycket bra vision av hur ditt nya parkettgolv kommer att se ut.


Golv

Trägolv

Laminatgolv

Plastgolv & Linoleumgolv

Golvslipning

Badrumsrenovering
Golvrenovering & Stavparkett

Inspiration

Heltäckningsmattor

Klinker & Värmegolv

Rådgivning & Besiktning

PARKETTGOLV


Golvgruppen AB c/o Stockholms Golv & Plattsättning AB Vintervägen 2B 135 40 Tyresö. Telefon 08-84 40 00. info@golvgruppen.se