Våra leverantörer på heltäckningsmattor & textila golv

kontakta-oss.png

Fletco tillverkar både tuftade och flatvävda mattor

Fletco har heltäckningsmattor såväl för hemmamiljöer som tunga offentliga miljöer. Nyligen vann Fletco det tyska designpriset för innovativa textilplattor. Mattan ” Classic Weawe ” är en storsäljare – flatvävd – härliga färger – perfekt för kontorsmiljö eller hemmatrappan. Lättstädad och mer eller mindre outslitlig.

Desso internationell stortillverkare av textila golv

Desso är i framkant vad gäller miljö och återvinningsbart material. Produktfloran är otroligt bred och kvalitén på topp. Golvgruppen satsar framför allt på deras lättutbytbara plattsortiment.

Egetaepper levererar mattor av hög kvalitet

Egetaepper är en av Europas ledande företag inom formgivning, utveckling och produktion av unika golvmattor av hög kvalitet med miljön i fokus. Företaget, som grundades 1938, har hängt med sin tid och är innehavare av mattbranschens modernaste teknik. Egetaepper kan därför tillhandahålla mattor med vilken design som helst och med den kortaste leveranstiden i branschen

Balsan - Vår glade fransman

Ett företag med anor, minst sagt. Balsan tuftar idag mer än tvåtusen olika produkter på rulle, med tillverkning i idylliska Arthon. Mönster i kubik med fokus på hotell. Man har även ett stort utbud av textila golvplattor, med tillverkning i grannbyn Neuvu-Saint-Sépulchre. Den långa traditionen och småstadskänslan är bidragande orsaker till den yrkesstolthet och det kunnande som än idag genomsyrar företaget.

Referens på golv i Stockholm

Golv

Trägolv

Laminatgolv

Plastgolv & Linoleumgolv

Golvslipning

Badrumsrenovering
Golvrenovering & Stavparkett

Inspiration

Heltäckningsmattor

Klinker & Värmegolv

Rådgivning & Besiktning

PARKETTGOLV


Golvgruppen AB c/o Stockholms Golv & Plattsättning AB Vintervägen 2B 135 40 Tyresö. Telefon 08-84 40 00. info@golvgruppen.se