Parkett    Trä    Plast & Linolium    Klinker & Värmegolv

Laminatgolv i hög kvalitet med träkänsla som gammalt

eller nytt.

kontakta-oss.png

Laminatgolv från Alloc & Pergo mfl

Golvgruppens huvudleverantör av laminatgolv är Alloc som erbjuder golv av högsta kvalitet. Alloc har många års erfarenhet och var bland de första att hitta en limfri lösning för att lägga laminatgolv, numera även kallat klickgolv. Inspirationen till våra golv kommer från den skandinaviska naturen, livsstilen och designen och det läggs stor vikt vid golvets totala utseende när det utvecklas. Kombinationen av yta och design är en del som kännetecknar ett laminatgolv från Alloc.

Vill du ha ett golv som skapar en mjuk och inbjudande känsla rekommenderar vi att du väljer vårt OiledTouch. Är du mer ute efter en djup trästruktur och mer levande träkänsla är WoodStructure golvet för dig. Till slut hittar du vårt AntiqueStructure som passar utmärkt för den som vill ha känslan av ett gammalt golv. Detta laminatgolv är inspirerat av gamla handhyvlade golv.

Titta gärna in på Allocs hemsida för att se fler laminatgolv.

Övriga leverantörer av märkeslaminat är Pergo och Tarkett. Gå gärna in på deras hemsidor för att hämta idéer och inspiration.


Golv

Trägolv

Laminatgolv

Plastgolv & Linoleumgolv

Golvslipning

Badrumsrenovering
Golvrenovering & Stavparkett

Inspiration

Heltäckningsmattor

Klinker & Värmegolv

Rådgivning & Besiktning

PARKETTGOLV


Golvgruppen AB c/o Stockholms Golv & Plattsättning AB Vintervägen 2B 135 40 Tyresö. Telefon 08-84 40 00. info@golvgruppen.se