Golv   |   Golvslipning   |     |   Badrumsrenovering

Heltäckningsmattor i Stockholm för sovrum, vardagsrum, trappa & hall

kontakta-oss.png

Heltäckningsmattor för alla typer av miljöer

Vi på Golvgruppen har sålt och installerat heltäckningsmattor sedan tidigt 70-tal och utvecklingen därifrån har varit otrolig. I dag hittar du heltäckande mattor som är teflonbehandlade för att lätt kunna torka av en fläck som inte gått in i fibern. Alla våra textila golv har även antistatiska egenskaper. Utseende och känsla varierar från sovrummets härliga velourkvalitéer i otaliga färger till hallens robusta sisalmatta som tål både bus och tuffa tag. Heltäckningsmattor för trappor är något vi installerar mest. Trappan blir både halkfri och man får en mycket tyst gångyta som blir ombonad och lättstädad.

Offentlig miljö kräver en viss typ av heltäckningsmatta

Vi är även specialiserade på textila golv för offentlig miljö. Heltäckningsmattor från tex. Desso och Fletco läggs över hela världen och återfinns bland annat på holländska KLM:s flygplan och Santanders kontor i Argentina. Även Formel 1 stallets nybyggda Mc Larens anläggning i England har en Fletcomatta installerad.

Dessos hårdtuftade heltäckningsmatta

Den textila plattan som är lättutbytbar har här i Sverige vunnit mark och säljs alltmer. Dessos hårdtuftade 50X50 platta installerade Golvgruppen nyligen på Datarespons kontor i Kista där den fyller alla krav på miljö, slitage och att kunna rulla kontorsstolar fram och tillbaka. Om olyckan är framme är en platta lätt utbytbar.

Natur och syntetmattor

Materialvalen och utseende varierar. Vi på Golvgruppen har hela skalan, allt från flatvävda syntetmattor som man kan lägga nästan överallt till härliga vävda ullmattor med färg och lyster som håller år ut och år in. Du kan även måttbeställa din matta så den blir en lös avpassad matta med påsydd langett eller kantband.

Variationerna är oändliga.

Hör av dig till oss på Golvgruppen, vi hjälper dig gärna med råd och förslag.


Golv

Trägolv

Laminatgolv

Plastgolv & Linoleumgolv

Golvslipning

Badrumsrenovering
Golvrenovering & Stavparkett

Inspiration

Heltäckningsmattor

Klinker & Värmegolv

Rådgivning & Besiktning

PARKETTGOLV


Golvgruppen AB c/o Stockholms Golv & Plattsättning AB Vintervägen 2B 135 40 Tyresö. Telefon 08-84 40 00. info@golvgruppen.se