Golv   |     |   Heltäckningsmattor   |   Badrumsrenovering

Golvslipning - Vi slipar, lackar & lagar dina golv i Stockholm

kontakta-oss.png

Vi utför golvslipning i Stockholm

Vi på Golvgruppen är även specialister på golvslipning av trägolv och avancerade reparationer med olika typer av ytbehandlingar och infärgningar. Vill du inte ha en traditionell lack finns helmatta alternativ, hårdvaxolja både naturell eller färgad. Lika slitstarkt och underhållsfritt som lack.

Slipa upp gamla golv och de blir som nya

Ett gammalt slitet parkettgolv kan bli som nytt efter att vi utfört en golvrenovering. Just nu i april 2015 renoverar vi 20 hotellrum på hotell Diplomat i Stockholm. Där är slitaget hårt och vi använder mattlack för offentlig miljö efter infärgningar och lagningar av deras hårt använda ytor.

Golvslipning och underhåll

Många av våra kunder har slitage ”rakt in från gatan”. Kökstillverkaren Poggenpohl på Birger Jarlsgatan i Stockholm har valt att efter golvslipningen behandla golven med hårdvaxolja i jämna intervaller för att få ett lättare underhåll.

Vi hjälper alla kunder – från hemmaparkett till gamla vackra furugolv vilka man kan slipa, nåta och efterbehandla på olika sätt för att bli hemmets vackraste möbel.

Ring oss så lämnar vi ett kostnadsfritt förslag !

golvslipning-golvrenovering-golvgruppen-stockholm.jpg

Golvslipning av trägolv

Golv

Trägolv

Laminatgolv

Plastgolv & Linoleumgolv

Golvslipning

Badrumsrenovering
Golvrenovering & Stavparkett

Inspiration

Heltäckningsmattor

Klinker & Värmegolv

Rådgivning & Besiktning

PARKETTGOLV


Golvgruppen AB c/o Stockholms Golv & Plattsättning AB Vintervägen 2B 135 40 Tyresö. Telefon 08-84 40 00. info@golvgruppen.se